موضوع: طريقة عمل الحواوووشى بصوووووووور الخميس يوليو 30, 2009 5:44 am
الحواووشى
المقادير
ربع كيلو لحم مفروم ناعم جدا + 15 عرق بقدونس مفروم ناعم + بصلة متوسطة مفرومه ناعم جدا + بندوره متوسطة مفرومه مكعبات صغيرة جدا + ملح + بهار اسود + قليل جدا من 7 بهارات + ملعقتين كبار زيت زيتون (اختياري <الفلفل احمر> الشطة).
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x338 and weights 86KB.
ثم قومى بخلط كل المقادير السابقة
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 665x247 and weights 48KB.
ثم قومى بأحضار الخبز الاسمر ( البلدى ) و ضعى فيه الخليط السابق
ثم قسمى الخبز على اربع اجزاء و ادهنى وجه الخبز بقليل من زيت الزيتون و تضعيه فى ورق الومنيوم مع مراعاة ثقب ورق الالومنيوم قليلا للتخلص من بخار الماء المتصاعد و بعد ذلك ضعى الحواووشى فى الفرن لمدة 40 دقيقة
و بعد كدة تطلعى الحواووشى من الفرن و تضعيه فى طبق التقديم